Route auto en parkeren

Indien u met de auto naar Excento komt, uit de richting van Breda /Eindhoven A58, kunt u het best rijden via de Ringbaan Zuid. Indien u via de Ringbaan Zuid rijdt, komt u aan de achterzijde van de winkel uit. Neem ter hoogte van het Willem II stadion de afslag naar de Oude Goirleseweg richting centrum. U rijdt deze helemaal uit en houd rechts aan tot u aan uw rechterzijde een fontein ziet. Meteen daarachter ligt een weg naar rechts. Daar slaat u af en ziet u aan de rechterzijde parkeergarage.De Schouwburg. Daar kunt u parkeren enĀ  bevind u zich aan de achterzijde van de schouwburgring.

U kunt het best parkeren in de parkeergarage de Schouwburging. De parkeervakken ernaast zijn slecht voor een uur. Ook aan de voorzijde aan de Cityring, zijn parkeerplaatsen. Die zijn betaald en voor 1 uur. Betalen in de automaten kan alleen met bankpas.

Komt u vanaf Den Bosch/Utrecht A27/A59 dan komt u waarschijnlijk vanaf de Ringbaan West Tilburg binnen bij de Rotonde met het draaiend huis. Dan is Ringbaan Oost aanhouden makkelijker richting centrum. Ook als u via N261 komt, is Ringbaan Oost waar u uitkomt. Onder de spoorbrug door en dan meteen naar rechts richting centrum. Daarna gaat u bij een grote kruising (2e stoplichten) linksaf naar de Cityring. Dan vervolgt u de weg en komt u vanzelf uit op de Schouwburgring.