Openingstijden en adres

Excento is op afspraak open op door de weekse dagen van di tm vrijdag. 

Op zaterdag middag kunt u ook gewoon binnenlopen tussen 14 en 18 uur maar kan het zijn dat u iets langer moet wachten vanwege de drukte. Dus wilt u op zaterdag verzekerd zijn van een plekje, is het misschien handiger om toch even te bellen van te voren om iets in te plannen voor gereserveerde tijd. 

Kunt u  nu niet op een van deze dagen, schroom dan niet om toch te bellen. Mogelijk kunnen we proberen iets te plannen op een andere dag. Gelieve te bellen of nog beter, via whatsapp een bericht te sturen. Andere media bij voorkeur niet te gebruiken voor het maken van een afspraak. 

Wij vinden dat u onze tijd en aandacht verdiend en ook nodig heeft. En die krijgt u op deze manier zoveel mogelijk. Wij willen graag u onze aandacht en tijd geven waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Dus neem indien u  toch al van plan bent om te komen, van te voren tijdig telefonisch contact met ons op, telnr 06-48470875. Het makkelijkst is het sturen van een whatsapp bericht zodat we beiden de afspraak vastgelegd zien.

U kunt dan in alle rust en met aandacht voor u , komen shoppen bij Excento.

Excento heeft ook KADOBONNEN. Leuk om te geven.

ADRES: Schouwburgring 6, 5038 TL in Tilburg