De winkel

De mooie winkel van Excento is op:
 
Woensdag        van 13-17 uur
Donderdag       van 13-20 uur
Vrijdag              van 13-18 uur
Zaterdag           van 12-17 uur
 
Daarbuiten kunt u op afspraak terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen. Neem een kijkje op onze contact pagina.
 
De winkel is gelegen aan de Schouwburgring 6 in Tilburg.
Het is een ruime winkel die strak, industrieel doch warm is ingericht. U voelt zich meteen thuis. Onze winkel is ontworpen en ingericht door Atelier Ozo
 
Van de diverse merken is voldoende voorraad aanwezig. De meest gevraagde maten zijn er wel. Echter mocht u van ver komen en specifieke wensen hebben, is het altijd raadzaam vooraf contact op te nemen hierover.  Ook indien u bijvoorbeeld een kleine of juist grote maat heeft, kan het zijn dat hierin niet veel voorraad is. Dit voorkomt teleurstellingen.
 
Mocht onverhoopt dat wat u wilt niet op voorraad zijn, kan er uiteraard iets voor u besteld worden en zelfs op maat gemaakt worden indien nodig.
 
Goed werk heeft tijd nodig dus u moet er wel vanuit gaan dat het een poos kan duren voordat de door u bestelde schoen klaar is. Ook dient rekening gehouden te worden met vakantietijden met name in de zomer.
 
Een aantal merken die we voeren bieden de service van het specifiek voor u op maat maken qua kleur, hak, breedte.
 
Indien u hierover meer info wenst, neem rustig contact met ons op via het contactformulier of via het sturen van een mail.
 
We hebben ook kadobonnen. Leuk om kado te geven voor de feestdagen!