Collectie schoenen en meer

ARTIKELEN

Vanaf heden verkopen wij een deel van onze collectie ook via onze webshop.

Wat heeft Excento zoal in haar collectie:

dansschoenen (hakken voor dames, herenschoenen, jazz- en traningschoenen, danssneakers en balletschoenen (voor volwasenen en kinderen). Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie balletpakjes (ook voor kids). Ook in ons assortiment hebben we netpanties, balletmaillot, schoenborstels etc.

MERKEN  

voor Klassiek ballet, Jazz, Tapdance, Musical, Zumba, Streetdance, Line-dance en Flamenco hebben we schoenen en accessoires (zoals netpanty’s) en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen van de merken:

CAPEZIO    (ENGELAND)
BLOCH    (ENGELAND)
PRIMAVERA    (ITALIE)
RUMPF    (DUITSLAND)
INTERMEZZO   (SPANJE)
SO DANCA    (BRAZILIE)
WEAR MOI (FRANKRIJK)

Voor Salsa, Kizomba, Zouk, Bachata, Tango, Latin en Ballroom hebben we schoenen van onder andere de merken:

DIAMANT     (DUITSLAND)
RUMMOS     (PORTUGAL)
PORTDANCE     (PORTUGAL)
RAY ROSE     (ENGELAND)
HORUS     (ITALIE)
LIDMAG (ITALIE)
TOP TANZ     (DUITSLAND)

We hebben in de winkel veel op maat gemaakte, speciale paren dansschoenen staan. Een aantal merken produceert enkel wat Excento besteld. Daarom vindt u op onze site enkel een greep uit onze collectie of voorbeelden van mogelijkheden. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat de foto’s van schoenen op de site, aanwezig zijn in de winkel. Het voordeel is wel, dat u altijd verrast wordt door de collectie in de winkel op het moment dat u de winkel binnenstapt. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden om helemaal iets naar uw smaak en zin te laten maken.

De prijzen variëren gemiddeld tussen € 79,95 voor standaardschoenen tot € 189,95 voor exclusievere schoenen of voor op maat gemaakte schoenen. Een en ander hangt af van het merk en het aantal aanpassingen.

Naast de dansers die terecht kunnen bij Excento, kunt u ook voor op maat gemaakte trouwschoenen terecht bij Excento. Een aantal merken heeft standaard een paar trouwschoenen in de collectie, of er kunnen schoenen voor u op maat gemaakt worden met een door u gekozen hak, kleur en breedte! Neem contact met ons op voor meer info hierover.